В Мебелна къща „Classa” ще намерите качествени български мебели от масив по поръчка и индивидуален проект за страната и чужбина. Предлагаме цялостно обзавеждане от бук, дъб, череша, орех, ясен и чам с отлично обслужване и прецизен монтаж.

Мебелна къща „Classa” е специализирана в производството на мебели от масив и споделя дългогодишния опит на троянските майстори с клиентите си като им предлага неповторими проекти, съобразени с особеностите на всяко помещение и принципите на изкуството и стила.

Корпусната мебел е в два основни модела на вратите и челата-класически и модерен. От тези модели комбинираме различни форми и цветове, което придружаваме с разнообразие от аксесоари.

Кухните ни са съчетание от красота, стил и здравина в класически, модерен и ретро дизайн. Предлагаме и окомплектовка с уреди, термоплотове, гранитени плотове, технически камък, аксесоари. Наред с това комбинираме масива с алуминий, стъкло и камък.

Спалните ни достойно защитават името „Classa”, създавайки уют и топлина заради качествата на масива, а изработката им е гаранция за тяхното дълголетие. Леглата са в различни размери-стандартни и нестандартни. Предлагаме и гардероби, скринове, нощни шкафчета, бюра, тоалетки, високи композиции в различни рамери и цветове.

При нас може да обзаведете своето дете със здрави, красиви и безвредни мебели от масив. Дървените мебели не съдържат алергените, които има в изкуствените материали и по този начин осигуряват благоприятна среда за сън, игри и уроци. Детето може да порасне с тях и да продължи да ги ползва, което прави инвестицията в такива мебели разумна.

За хола и трапезарията изработваме контрабюфети, трапезарни шкафове, стандартни и ъглови единични и двойни витрини, ТВ шкафове, секции, етажерки, библиотеки и други композиции.

Масите и столовете са предимно от масив бук като някои модели са съчетани със стъкло. И при тях има разнообразие от цветове и дамаски.

Решенията ни за антрето включват гардероби, порт-манто, закачалки, шкафчета, огледала и др.

Независимо че Мебелна къща „Classa” разполага с производство в Троян и офиси в София, Пловдив и Стара Загора, имаме възможност да изпълняваме поръчки за всички области на страната-София, София област, Пловдив, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Хасково, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Добрич, Шумен, Силистра, Разград, Търговище, Русе, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен, Враца, Монтана, Видин.

При нас ще намерите още мека мебел, пейки, мебели за баня, обзавеждане за хотели и заведения, корнизи, лампиони от масив, мебелни механизми и много други продукти от дърво по заявка на клиента, като сме готови да сътворим нови модели и да задоволим потребностите на пазара и на хората с вкус, които се обръщат към нас.

След регистрацията на търговската марка „Classa”, създадохме изцяло нова серия мебели, в която се съчетават европейски и български стилове чрез използването на обемно обработено масивно дърво и ръчна дърворезба.

Истински качествените мебели винаги са от масивно дърво, а когато са от „Classa” обзавеждането на Вашия дом се превръща в приказка за цял живот!